23/07/2019 23/07/2019 Την πρώτη προσκυνηματική εξόρμηση πραγματοποίησε, την Πέμπτη 18/7, δεκαπενταμελής ομάδα τροφίμων του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Καναλίων, στην Ιερά Μονή Παναγίας Κάτω Ξενιάς Αλμυρού. Με τη συνοδεία του Διευθυντού του Ιδρύματος, οι γέροντες και οι γερόντισσες προσκύνησαν την Ιερά και θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας Ξενιάς και το τεμάχιο της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου καί απήλαυσαν ένα...
23 Ιουλίου, 2019 - 11:32
Τελευταία ενημέρωση: 23/07/2019 - 11:28

Επίσκεψη των τροφίμων του Γηροκομείου Καναλίων στην Παναγία Ξενιά

Διαδώστε:
Επίσκεψη των τροφίμων του Γηροκομείου Καναλίων στην Παναγία Ξενιά

Την πρώτη προσκυνηματική εξόρμηση πραγματοποίησε, την Πέμπτη 18/7, δεκαπενταμελής ομάδα τροφίμων του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Καναλίων, στην Ιερά Μονή Παναγίας Κάτω Ξενιάς Αλμυρού.

Με τη συνοδεία του Διευθυντού του Ιδρύματος, οι γέροντες και οι γερόντισσες προσκύνησαν την Ιερά και θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας Ξενιάς και το τεμάχιο της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου καί απήλαυσαν ένα όμορφο και πλούσιο γεύμα στην τράπεζα της Ιεράς Μονής, προσφορά της Καθηγουμένης Νυμφοδώρας και της αδελφότητος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων