13/06/2019 13/06/2019 Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12/6 η καταληκτήρια γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού – Νηπιαγωγείου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, με τίτλο «Μια γοργόνα στον Παγασητικό». Η γιορτή ολοκλήρωσε με τον πιο όμορφο τρόπο, το ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των μαθητών «Αγαπώ την πόλη μου». Η αίθουσα γεμάτη από γονείς και παιδιά, πλημμύρισε...
13 Ιουνίου, 2019 - 15:12

Γιορτινή λήξη της χρονιάς για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Μητρ. Δημητριάδος

Διαδώστε:
Γιορτινή λήξη της χρονιάς για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Μητρ. Δημητριάδος

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12/6 η καταληκτήρια γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού – Νηπιαγωγείου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, με τίτλο «Μια γοργόνα στον Παγασητικό».

Η γιορτή ολοκλήρωσε με τον πιο όμορφο τρόπο, το ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των μαθητών «Αγαπώ την πόλη μου». Η αίθουσα γεμάτη από γονείς και παιδιά, πλημμύρισε από τραγούδια, κέφι, χορό, κοινωνικά μηνύματα και πολύ συγκίνηση. Τα τραγούδια τα συνόδευαν οι μουσικοί του Ωδείου Παλάσκα

Την εκδήλωση άνοιξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ο οποίος ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια στο Σταθμό, καθώς και το προσωπικό για το δύσκολο και σημαντικό έργο που επιτελούν καθημερινά στη γαλούχηση των παιδιών.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο δημιουργός του τραγουδιού «Ο Βόλος μας μαγεύει» κ. Καραμπερόπουλος και ο ερμηνευτής κ. Σκοτίδας τραγούδησαν μαζί με τα παιδιά και τους γονείς ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων