22/03/2021 22/03/2021 Στον Β’ κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου χοροστάτησε την Α΄ Κυριακή των Νηστειών, 21 Μαρτίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος. Κατά τη διάρκειά του, πραγματοποίησε επίκαιρη ομιλία με θέμα: “Η Κυριακή της Ορθοδοξίας και το νόημά της” στο πλαίσιο της σειράς κατανυκτικών ομιλιών που πραγματοποιεί μετά το...
22 Μαρτίου, 2021 - 10:13
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2021 - 10:14

«Η Κυριακή της Ορθοδοξίας και το νόημά της»

Διαδώστε:
«Η Κυριακή της Ορθοδοξίας και το νόημά της»

Στον Β’ κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου χοροστάτησε την Α΄ Κυριακή των Νηστειών, 21 Μαρτίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος. Κατά τη διάρκειά του, πραγματοποίησε επίκαιρη ομιλία με θέμα: “Η Κυριακή της Ορθοδοξίας και το νόημά της” στο πλαίσιο της σειράς κατανυκτικών ομιλιών που πραγματοποιεί μετά το πέρας της ακολουθίας.

Σε αυτήν μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τιμή που καλούμαστε να αποδίδουμε στις Άγιες και Ιερές Εικόνες, στην αξία της ζωής του ανθρώπου εξ άκρας συλλήψεως, καθώς και στο έργο του Χριστού για τη σωτηρία μας.

Για να παρακολουθήσετε ολόκληρη την ομιλία πατήστε εδώ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων