09/06/2019 09/06/2019 Την μνήμη του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως & Κριμαίας, εορτάζει η Μητρόπολη Δημητριάδος την Τρίτη 11/6. Στην τοπική Εκκλησία πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός του Διμηνίου, όπου την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα...
09 Ιουνίου, 2019 - 12:05

Η Μνήμη του Αγίου Λουκά του Ιατρού στη Μητρ. Δημητριάδος

Διαδώστε:
Η Μνήμη του Αγίου Λουκά του Ιατρού στη Μητρ. Δημητριάδος

Την μνήμη του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως & Κριμαίας, εορτάζει η Μητρόπολη Δημητριάδος την Τρίτη 11/6.

Στην τοπική Εκκλησία πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός του Διμηνίου, όπου την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερές Αγρυπνίες επί τη μνήμη του Αγίου Λουκά θα τελεστούν την Δευτέρα 10/6, στις 9μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου και στις 8.30μ.μ. στους Ιερούς Ναούς Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και Αγίου Γερασίμου Βόλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων