06/04/2020 06/04/2020 Την Κυριακή Ε’ των Νηστειών, 5 Απριλίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος βρέθηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Βόλο όπου χοροστάτησε στον Στ’ Κατανυκτικό Εσπερινό της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Μετά τον Εσπερινό ο Σεβασμιώτατος συνέχισε την σειρά κηρυγμάτων που πραγματοποιεί με τους Μακαρισμούς του Κυρίου, και...
06 Απριλίου, 2020 - 11:12
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2020 - 10:28

Κατανυκτικός Εσπερινός στον Βόλο

Διαδώστε:
Κατανυκτικός Εσπερινός στον Βόλο

Την Κυριακή Ε’ των Νηστειών, 5 Απριλίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος βρέθηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Βόλο όπου χοροστάτησε στον Στ’ Κατανυκτικό Εσπερινό της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Μετά τον Εσπερινό ο Σεβασμιώτατος συνέχισε την σειρά κηρυγμάτων που πραγματοποιεί με τους Μακαρισμούς του Κυρίου, και μίλησε στο ποίμνιό του, δείτε το βίντεο με το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων