12/01/2021 12/01/2021 Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του π. Θεοδώρου Μπατάκα, Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ” και Εφημέριου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου Βόλου, με τίτλο: “Καθ’ οδόν” και υπότιτλο: «105 στιγμιότυπα ιερατικής διακονίας».  Στις 146 σελίδες της νέας έκδοσης φιλοξενούνται βιώματα και εμπειρίες του συγγραφέα από την πολυετή ιερατική του διακονία. Ο λόγος του είναι απλός...
12 Ιανουαρίου, 2021 - 21:25
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2021 - 20:56

“Καθ’ οδόν”: Η νέα έκδοση του “Εσταυρωμένου”

Διαδώστε:
“Καθ’ οδόν”: Η νέα έκδοση του “Εσταυρωμένου”

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του π. Θεοδώρου Μπατάκα, Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ” και Εφημέριου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου Βόλου, με τίτλο: “Καθ’ οδόν” και υπότιτλο: «105 στιγμιότυπα ιερατικής διακονίας». 
Στις 146 σελίδες της νέας έκδοσης φιλοξενούνται βιώματα και εμπειρίες του συγγραφέα από την πολυετή ιερατική του διακονία. Ο λόγος του είναι απλός και κατανοητός απ’ όλους, ενώ η φιλολογική επιμέλεια έχει γίνει από την φιλόλογο Κερασία Παπαγεωργίου-Γκαβανούδη.
Το βιβλίο προλογίζει ο Σεβ. Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος και είναι αφιερωμένο στον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Θερμοπυλών κ. Ιωάννη, Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παλαιάς Πεντέλης, Αττικής.
Σκοπός του η ενίσχυση των χριστιανών και η οικονομική στήριξη των δράσεων του “Εσταυρωμένου”, ενώ για παραγγελίες και διάθεση μπορείτε να απευθύνεστε στα:
Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Ι. Μ. Δημητριάδος -παράρτημα του “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ”- Θουκυδίδου 10, στο Βόλο, Τηλ. και fax: 2421310021
Κέντρο Υποδοχής Κρατουμένων, Κ. Καρτάλη 152, στο Βόλο, τηλ: 2421030054 ή το Ε-MAIL: [email protected].

Καλοτάξιδο!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων