15/01/2021 15/01/2021 Την μνήμη του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου, εορτάζει η Εκκλησία μας την Κυριακή 17 Ιανουαρίου. Επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά Μητρόπολή Δημητριάδος και Αλμυρού θα είναι ο Ιερός Ναός Αγίων Αντωνίων Αγιάς, όπου θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Η Θεία Λειτουργία θα...
15 Ιανουαρίου, 2021 - 13:17
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2021 - 13:28

Κεκλεισμένων των θυρών θα εορτάσουν τους Αγίους Αντώνιο και Αθανάσιο

Διαδώστε:
Κεκλεισμένων των θυρών θα εορτάσουν τους Αγίους Αντώνιο και Αθανάσιο

Την μνήμη του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου, εορτάζει η Εκκλησία μας την Κυριακή 17 Ιανουαρίου.

Επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά Μητρόπολή Δημητριάδος και Αλμυρού θα είναι ο Ιερός Ναός Αγίων Αντωνίων Αγιάς, όπου θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί κεκλεισμένων των θυρών, στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από τον τηλεοπτικό σταθμό Astra.

Την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη του Αγίου Αθανασίου του Μεγάλου, Πατριάρχου Αλεξανδρείας. Ο Σεβ. κ. Ιγνάτιος θα λειτουργήσει, κεκλεισμένων των θυρών, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Άνω Λεχωνίων. Την Θεία Λειτουργία θα μεταδώσει απ’ ευθείας ο τηλεοπτικός σταθμός Astra.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων