05/09/2022 05/09/2022 Εκδρομή των στελεχών της κατασκήνωσης του Αγίου Λαυρεντίου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, στην Αλεξανδρούπολη, πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες. Τα στελέχη των Κατασκηνώσεών, με επικεφαλής τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεώς, Αρχιμ. π.Μάξιμο Παπαϊωάννου, φιλοξενήθηκαν στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως. Οι εκδρομείς, επισκέφθηκαν ακόμη το προσκύνημα του Αγ. Γρηγορίου στη Νέα Καρβάλη,...
05 Σεπτεμβρίου, 2022 - 16:49
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2022 - 16:36

Μετακατασκηνωτική εκδρομή στελεχών της Ι.Μ. Δημητριάδος στην Αλεξανδρούπολη

Διαδώστε:
Μετακατασκηνωτική εκδρομή στελεχών της Ι.Μ. Δημητριάδος στην Αλεξανδρούπολη

Εκδρομή των στελεχών της κατασκήνωσης του Αγίου Λαυρεντίου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, στην Αλεξανδρούπολη, πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες.

Τα στελέχη των Κατασκηνώσεών, με επικεφαλής τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεώς, Αρχιμ. π.Μάξιμο Παπαϊωάννου, φιλοξενήθηκαν στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως. Οι εκδρομείς, επισκέφθηκαν ακόμη το προσκύνημα του Αγ. Γρηγορίου στη Νέα Καρβάλη, το Πόρτο Λάγος και την Ι. Μ. Παναγίας του Έβρου. Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία για στιγμές εν Χριστώ συναναστροφής, ανταλλαγής εμπειριών και απόψεων σε σύγχρονα θέματα, καθώς και σε θέματα κατήχησης με τα αντίστοιχα στελέχη και τους υπευθύνους των κατασκηνώσεων της Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως.

Αποκορύφωμα αποτέλεσε η κοινή λατρεία, με τη Θεία Λειτουργία όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, ο οποίος απηύθυνε πατρικούς λόγους.

«Ευχή και προσευχή όλων, να συναντιόμαστε και να βρίσκουμε τρόπους για να συνεχίζουμε το έργο που η Εκκλησία μας έχει αναθέσει, για την κατήχηση και τη νοηματοδότηση όλων των νεανικών ψυχών που έρχονται κοντά μας και αναζητούν διεξόδους στα σύγχρονα προβλήματα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε σχετική ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων