22/08/2019 22/08/2019 Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Αυγούστου 2019 στο Πολιτιστικό κέντρο της πόλης , η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Αλμυρού. Στην τελετή ορκωμοσίας του δημάρχου των δημοτικών συμβούλων και των μελών των τοπικών συμβουλίων, χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος. Μετά το πέρας της τελετής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος δήλωσε: “Θέλω...
22 Αυγούστου, 2019 - 12:38

Μητρ. Δημητριάδος: “Θα είμαστε συνεπείς σε κάθε κάλεσμα”

Διαδώστε:
Μητρ. Δημητριάδος: “Θα είμαστε συνεπείς σε κάθε κάλεσμα”

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Αυγούστου 2019 στο Πολιτιστικό κέντρο της πόλης , η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Αλμυρού.

Στην τελετή ορκωμοσίας του δημάρχου των δημοτικών συμβούλων και των μελών των τοπικών συμβουλίων, χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.

Μετά το πέρας της τελετής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος δήλωσε:

“Θέλω από καρδίας να σας ευχηθώ ο Θεός να σας ευλογεί και να σας δίνει υγεία και δύναμη ώστε να επιτελέσετε το έργο σας με την ευλογία και τη χάρη του Θεού”, προσθέτοντας: “Ο Δήμος Αλμυρού έχει όλες τις προϋποθέσεις οι κάτοικοί του να ευημερούν, να εργάζονται φιλότιμα και να χαίρονται την πρόοδο του τόπου και των οικογενειών τους. Έχετε μεγάλο καθήκον να ανταποκριθείτε σε αυτό που ο λαός ζητά από εσάς”.

“Σε ό,τι μας αφορά ξέρετε πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια που έχουμε συνεργαστεί , θα είμαστε συνεπείς σε κάθε κάλεσμα, θα ευχόμαστε και θα προσευχόμαστε. Έχοντας επίγνωση των διακριτών ρόλων, όπου χρειαστεί θα συμπράττουμε για το καλό του λαού”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων