25/05/2021 25/05/2021 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβαμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, πραγματοποίησε σήμερα ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος κ. Θεόδωρος Κλιάρης, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Δ/τή της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ. – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αρχιπλοίαρχο κ. Χρήστο Κανάκη και τους επιτελείς τους. Κατά την διάρκεια της συνάντησης, επιβεβαιώθηκε η άριστη...
25 Μαΐου, 2021 - 11:33
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2021 - 12:50

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος στον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Διαδώστε:
Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος στον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβαμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, πραγματοποίησε σήμερα ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος κ. Θεόδωρος Κλιάρης, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Δ/τή της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ. – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αρχιπλοίαρχο κ. Χρήστο Κανάκη και τους επιτελείς τους.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία και συναντίληψη της Τοπικής  Εκκλησίας του Βόλου με το Λιμενικό Σώμα και τα στελέχη του Λιμεναρχείου Βόλου, ενώ ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τον Αρχηγό για την άριστη και επ’ ωφελεία του λαού διαχείριση των διά θαλάσσης μεταναστευτικών ροών, ως και για την ευαισθησία που επιδεικνύουν τα στελέχη του Σώματος στις προσπάθειες διάσωσης των προσφύγων και μεταναστών που κινδυνεύουν στην θάλασσα.

Τέλος, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση των εκδηλώσεων της Ναυτικής Εβδομάδας στον Βόλο, ύστερα από την διακοπή του περσινού Καλοκαιριού, λόγω της πανδημίας, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν. Η Ναυτική Εβδομάδα συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί το διάστημα 6-12 Σεπτεμβρίου, με την καθοριστική συμβολή και συμμετοχή του Λιμενικού Σώματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων