04/11/2022 04/11/2022 Ένα σύντομο βιντεάκι ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, για την Κυριακή Z΄ Λουκά σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο Χριστός για άλλη μιά φορά φωνάζει σε όλους: “Μη φοβάστε! Μόνο πιστεύετε”.  “Ο Αρχισυνάγωγος απελπίστηκε, έμαθε ότι πλέον δεν είχε νόημα να έρθει ο Χριστός στο σπίτι του, η κόρη του πέθανε....
04 Νοεμβρίου, 2022 - 11:11
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2022 - 11:14

Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος για την Ζ’ Κυριακή του Λουκά (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος για την Ζ’ Κυριακή του Λουκά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα σύντομο βιντεάκι ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, για την Κυριακή Z΄ Λουκά σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο Χριστός για άλλη μιά φορά φωνάζει σε όλους: “Μη φοβάστε! Μόνο πιστεύετε”.

“Ο Αρχισυνάγωγος απελπίστηκε, έμαθε ότι πλέον δεν είχε νόημα να έρθει ο Χριστός στο σπίτι του, η κόρη του πέθανε. Κι όμως, εκείνη την ώρα ακούει απ’τον Χριστό: Μη φοβάσαι! Μόνο πίστευε και θα σωθεί! Κι έτσι κι έγινε! Ο Χριστός ήρθε στο σπίτι και το νεκρό κορίτσι αναστήθηκε! Στην εποχή μας μεγάλη απελπισία υπάρχει, ιδιαίτερα για νέα παιδιά, τραγικά τα γεγονότα. Κανείς φτάνει στην απελπισία. Υπάρχει σωτηρία; Κι όμως! Ο Χριστός για άλλη μιά φορά φωνάζει σε όλους: Μη φοβάστε! Μόνο πιστεύετε. Και θά’ρθει η σωτηρία, εάν με δεχτείτε στο σπίτι σας, στην καρδιά σας. Έλα Κύριε στο σπίτι και σώσε τα παιδιά μας, τό’χουμε τόσο ανάγκη, ιδιαίτερα τούτη την εποχή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων