02/04/2022 02/04/2022 Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού, με αφορμή την ευαγγελική περικοπή της Δ΄ Κυριακής των Νηστειών.    Όταν ο Χριστός κατεβαίνει απ’ το Θαβώρ με τους τρεις μαθητές που έχουν ζήσει το θαύμα, βρίσκεται μπροστά σε μια τραγική κατάσταση. Ένας απελπισμένος πατέρας που δεν μπόρεσε να βρει βοήθεια...
02 Απριλίου, 2022 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2022 - 16:43

Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60’’ – Είναι Κυριακή Δ’ Νηστειών

Διαδώστε:
Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60’’ – Είναι Κυριακή Δ’ Νηστειών

Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού, με αφορμή την ευαγγελική περικοπή της Δ΄ Κυριακής των Νηστειών.

 

Όταν ο Χριστός κατεβαίνει απ’ το Θαβώρ με τους τρεις μαθητές που έχουν ζήσει το θαύμα, βρίσκεται μπροστά σε μια τραγική κατάσταση. Ένας απελπισμένος πατέρας που δεν μπόρεσε να βρει βοήθεια από τους μαθητές που είχαν μείνει πίσω, ζητάει απ’ Αυτόν: “Μπορείς κάτι να κάνεις για το παιδί μου;”

Και ο Χριστός τον ρωτάει: “Πιστεύεις;”

Κι αυτός ομολογεί: “Πιστεύω Κύριε, βοήθει μοι τη απιστία!”

Είχε αμφιβολία, αλλά ήθελε, και ο Χριστός του δώρισε την πίστη που θαυματούργησε!

Αυτή την πίστη έχουμε ανάγκη όλοι οι άνθρωποι, ιδιαίτερα σήμερα στην απελπιστική εποχή μας για να φτάσουμε να κοινωνήσουμε με Ανάσταση Χριστού!

Είναι ο Χριστός που όταν του δώσουμε το λίγο της εμπιστοσύνης μας, αυτός μας χαρίζει την πίστη που θαυματουργεί!

Αυτή ζητάμε, κι αυτή θέλει! Η εμπιστοσύνη μας οδηγεί σε αληθινή Ανάσταση!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων