22/09/2021 22/09/2021 Στην απογευματινή εκπομπή “Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα” του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού TRT, που προβλήθηκε την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, ήταν καλεσμένος του δημοσιογράφου Σωτήρη Πολύζου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος. Ο Σεβασμιώτατος, αναφέρθηκε σε επίκαιρα ζητήματα, απαντώντας στις ερωτήσεις που του τέθηκαν, από την πανδημία και τη διαχείρισή της, την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, τα...
22 Σεπτεμβρίου, 2021 - 19:50
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2021 - 19:16

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος για όλα τα επίκαιρα ζητήματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος για όλα τα επίκαιρα ζητήματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην απογευματινή εκπομπή “Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα” του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού TRT, που προβλήθηκε την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, ήταν καλεσμένος του δημοσιογράφου Σωτήρη Πολύζου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος.

Ο Σεβασμιώτατος, αναφέρθηκε σε επίκαιρα ζητήματα, απαντώντας στις ερωτήσεις που του τέθηκαν, από την πανδημία και τη διαχείρισή της, την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, τα ζητήματα που αντιμετώπισε με το Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων, έως και τις εκδηλώσεις για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση, της θέσης της Εκκλησίας στην ελληνική κοινωνία σε 20 χρόνια από σήμερα, και άλλα ενδιαφέροντα.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος κ.Ιγνάτιος, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ.Πολύζο, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που ξεκίνησε, όπως είπε, παράλληλα με το εκκλησιαστικό έτος.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων