12/01/2022 12/01/2022 Ένα σύντομο βιντεάκι, 60 δευτερολέπτων, ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, με αφορμή τη δημοσίευση επιστημονικής μελέτης του Καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ.Βύρωνος Κοτζαμάνη, σχετικά με το Νο1 πρόβλημα του Δημογραφικού. Στο βίντεο ο Σεβασμιώτατος μιλά για τα στοιχεία που συγκέντρωσε ο καθηγητής, ενώ αναρωτιέται τι επιτέλους θα γίνει… «Όσο κι αν η...
12 Ιανουαρίου, 2022 - 9:34
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2022 - 9:52

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος για το δημογραφικό

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος για το δημογραφικό

Ένα σύντομο βιντεάκι, 60 δευτερολέπτων, ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, με αφορμή τη δημοσίευση επιστημονικής μελέτης του Καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ.Βύρωνος Κοτζαμάνη, σχετικά με το Νο1 πρόβλημα του Δημογραφικού.

Στο βίντεο ο Σεβασμιώτατος μιλά για τα στοιχεία που συγκέντρωσε ο καθηγητής, ενώ αναρωτιέται τι επιτέλους θα γίνει…

«Όσο κι αν η πανδημία είναι το πρόβλημα των ημερών, δεν πρέπει να μας διαφεύγουν κι άλλα θέματα. Έχω στα χέρια μου τα αποτελέσματα μιάς μελέτης του καθηγητή Βύρωνα Κοτζαμάνη από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας, που ασχολείται με το δημογραφικό», αναφέρει ο Σεβασμιώτατος. «Μέσα στην τελευταία δεκαετία, στην Μαγνησία έχουμε λιγότερους 6.453 κατοίκους. Αυτό συμβαίνει και σε υπόλοιπες περιοχές τόσο της Θεσσαλίας, και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μία μεγάλη μείωση και διαφορά μεταξύ γεννήσεων και θανάτων. Και βεβαίως αν δεν υπήρχαν και αυτοί οι οποίοι μετακινούνται και πολλές φορές σε κάποιες περιοχές ενισχύουν τον πληθυσμό, το πρόβλημα θα ήταν πολύ πιο μεγάλο. Το Δημογραφικό είναι το μεγάλο πρόβλημα της πατρίδας μας. Τι επιτέλους θα γίνει; Γιατί αυτό, είναι ένα άσχημο μέλλον για την πατρίδα μας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων