31/07/2021 31/07/2021 Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου με αφορμή την ευαγγελική περικοπή της Κυριακής ΣΤ’ Ματθαίου. “Παιδί μου έχε θάρρος! Σου συγχωρούνται οι αμαρτίες!”. “Μ’αυτά τα λόγια ο Χριστός δίνει στον παραλυτικό μιά απάντηση στις αμφιβολίες του. Αν μπορεί να συγχωρεθούν οι αμαρτίες του και να λυθεί η...
31 Ιουλίου, 2021 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2021 - 22:04

Παιδί μου, έχε θάρρος: Σου συγχωρούνται οι αμαρτίες!

Διαδώστε:
Παιδί μου, έχε θάρρος: Σου συγχωρούνται οι αμαρτίες!

Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου με αφορμή την ευαγγελική περικοπή της Κυριακής ΣΤ’ Ματθαίου.

“Παιδί μου έχε θάρρος! Σου συγχωρούνται οι αμαρτίες!”.

“Μ’αυτά τα λόγια ο Χριστός δίνει στον παραλυτικό μιά απάντηση στις αμφιβολίες του. Αν μπορεί να συγχωρεθούν οι αμαρτίες του και να λυθεί η παραλυσία. Κι ο Χριστός το κάνει και το λέει στον καθένα από μας που πολλές φορές αμφισβητούμε αν θα έχουμε συγχώρηση γιατί ξέρουμε τις πολλές μας αμαρτίες. Κι όμως! Κανείς δεν πρέπει να αποθαρρύνεται.Ο Χριστός συγχωρεί τις αμαρτίες του καθενός από μας αρκεί να δει τη μετάνοιά μας. Είναι ο Αύγουστος ο μήνας της Παναγιάς και μας προετοιμάζει για τη μεγάλη γιορτή η Εκκλησία, κι είναι κι αυτό ακόμα μιά αφορμή τούτες τις μέρες του Αυγούστου, να δούμε τον αληθινό μας εαυτό, να πορευθούμε πορεία μετανοίας και η Παναγιά με τις πρεσβείες της, θα κάνει το θαύμα γιατί ο Χριστός θεραπεύει κάθε παραλυσία μας ψυχής και σώματος”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων