13/09/2019 13/09/2019 Την μνήμη του Οσίου Γερασίμου του Νέου πανηγυρίζει η ομώνυμη Ιερά Μονή της Μακρινίτσας, την Κυριακή 15/9. Ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός θα τελεστεί την παραμονή της εορτής, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Καλλινίκου Γεωργακοπούλου,...
13 Σεπτεμβρίου, 2019 - 9:32

Πανηγυρίζει η Μονή του Αγίου Γερασίμου Μακρινίτσης

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει η Μονή του Αγίου Γερασίμου Μακρινίτσης

Την μνήμη του Οσίου Γερασίμου του Νέου πανηγυρίζει η ομώνυμη Ιερά Μονή της Μακρινίτσας, την Κυριακή 15/9.

Ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός θα τελεστεί την παραμονή της εορτής, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Καλλινίκου Γεωργακοπούλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Πανηγυρίζει, επίσης, ο Ιερός Ναός Αγίου Γερασίμου Βόλου. Την παραμονή της εορτής, στις 7μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων