16/11/2019 16/11/2019 Η Ένωση Χριστιανών Επιστημόνων και η Χριστιανική Ένωση Νεανίδων, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Δεληγεώργη, διοργάνωσαν την Δευτέρα 11/11 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος εκδήλωση – παρουσίαση του βιβλίου «Θεμελιώδεις Αλήθειες της Ορθόδοξης Εκκλησίας», έκδοση του Ιδρύματος Δεληγεώργη, του αείμνηστου Θεολόγου, επίτιμου Λυκειάρχη Κωνσταντίνου Σουλιώτη. Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος...
16 Νοεμβρίου, 2019 - 13:07

Παρουσίαση βιβλίου στον Βόλο

Διαδώστε:
Παρουσίαση βιβλίου στον Βόλο

Η Ένωση Χριστιανών Επιστημόνων και η Χριστιανική Ένωση Νεανίδων, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Δεληγεώργη, διοργάνωσαν την Δευτέρα 11/11 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος εκδήλωση – παρουσίαση του βιβλίου «Θεμελιώδεις Αλήθειες της Ορθόδοξης Εκκλησίας», έκδοση του Ιδρύματος Δεληγεώργη, του αείμνηστου Θεολόγου, επίτιμου Λυκειάρχη Κωνσταντίνου Σουλιώτη.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος κ. Νικόλας Δεληγεώργης, που αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Ιδρύματος και επεσήμανε τη φράση του βιβλίου «Οι Θρησκευτικές Αλήθειες Πρέπει να εφαρμόζονται».

Αμέσως μετά προβλήθηκε βίντεο – παρουσίαση, με στιγμές από τη ζωή του συγγραφέα, που είχε επιμεληθεί η γραμματέας της ΕΧΕ κ. Ελένη Ζαχαριάδου.

Κατόπιν, το λόγο πήρε η Πρόεδρος της ΕΧΕ κ. Τέα Βασιλική, που και ανέγνωσε το βιογραφικό του συγγραφέως. Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε από την υπεύθυνη της ΧΕΝ Βόλου κ. Πηνελόπη Παπαθανασίου και από την αντιπρόεδρο της ΕΧΕ κ. Ευρυδίκη Βεργή – Ρομφαία .

Το γενικό συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Μουσικός – Συγγραφέας κ. Στάθης Λιώτης, ενώ στη μουσική ήταν ο Μουσικολόγος – Μαέστρος κ. Δημήτρης Νάνος.

Την εκδήλωση έκλεισε ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος Πρωτ. Νασιώκας Νικόλαος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Δεληγεώργη και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης και αναφέρθηκε στο πρόσωπο και στην πορεία του Μακαριστού Σχολάρχου του Εκκλησιαστικού Λυκείου Βόλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων