07/10/2019 07/10/2019 Την εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διευθυντή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Φωτίου Σερέτη δέχθηκε στο γραφείο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον κ. Σερέτη για την ανάληψη των καθηκόντων του και τον ενημέρωσε για την δραστηριότητα της Ιεράς Μητροπόλεως στον χώρο της Υγείας, όπως η λειτουργία του Ιδρύματος «Λειτουργοί...
07 Οκτωβρίου, 2019 - 16:41
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2019 - 16:27

Στον Μητρ.Δημητριάδος ο Διευθυντής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας

Διαδώστε:
Στον Μητρ.Δημητριάδος ο Διευθυντής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας

Την εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διευθυντή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Φωτίου Σερέτη δέχθηκε στο γραφείο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον κ. Σερέτη για την ανάληψη των καθηκόντων του και τον ενημέρωσε για την δραστηριότητα της Ιεράς Μητροπόλεως στον χώρο της Υγείας, όπως η λειτουργία του Ιδρύματος «Λειτουργοί Υγείας της Αγάπης», που δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό, ενώ πλέον ανοίγεται και στην Αφρικανική Ήπειρο, συνδράμοντας το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, καθώς επίσης και η συνεργασία του με το Νοσοκομείο του Βόλου, η λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου κ.ο.κ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων