26/01/2022 26/01/2022 Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος ανακοίνωσε ότι, λόγω της σοβούσης πανδημίας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος δεν θα εορτάσει, με τον καθιερωμένο τρόπο, τα ονομαστήριά του, με την ευκαιρία της εορτής της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου, το Σάββατο 29/1. Την παραμονή της εορτής, στις 6.30 μ.μ., στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο...
26 Ιανουαρίου, 2022 - 13:52

Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Δημητριάδος

Διαδώστε:
Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Δημητριάδος

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος ανακοίνωσε ότι, λόγω της σοβούσης πανδημίας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος δεν θα εορτάσει, με τον καθιερωμένο τρόπο, τα ονομαστήριά του, με την ευκαιρία της εορτής της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου, το Σάββατο 29/1.

Την παραμονή της εορτής, στις 6.30 μ.μ., στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Αγίας Ζώνης, του Εκκλ/κού Ξενώνα της Άλλης Μεριάς, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου κ. Ιγνατίου, κεκλεισμένων των θυρών.

Ανήμερα της εορτής θα τελέσει την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πηλίου, τη συμμετοχή μόνον της Αδελφότητος της Μονής, δίχως την παρουσία προσκυνητών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων