12/04/2022 12/04/2022 Για 5η συνεχή ημέρα φιλοξενούνται στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου ιερότατα σεβάσματα της Εκκλησίας μας, με σκοπό την καλύτερη δυνατή πνευματική προετοιμασία Κλήρου και λαού για την εμπειρική βίωση του Θείου Πάθους. Πρόκειται για τεμάχια του Τιμίου Ξύλου του Σταυρού του Κυρίου και ιερών Λειψάνων του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, του Αγίου...
12 Απριλίου, 2022 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2022 - 16:53

Βόλος: Παρατείνεται το προσκύνημα του Τιμίου Ξύλου στον Μητροπολιτικό Ναό

Διαδώστε:
Βόλος: Παρατείνεται το προσκύνημα του Τιμίου Ξύλου στον Μητροπολιτικό Ναό

Για 5η συνεχή ημέρα φιλοξενούνται στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου ιερότατα σεβάσματα της Εκκλησίας μας, με σκοπό την καλύτερη δυνατή πνευματική προετοιμασία Κλήρου και λαού για την εμπειρική βίωση του Θείου Πάθους. Πρόκειται για τεμάχια του Τιμίου Ξύλου του Σταυρού του Κυρίου και ιερών Λειψάνων του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, του Αγίου Παρθενίου, Επισκόπου Λαμψάκου, προστάτου των καρκινοπαθών και του Αγίου Νεοφανούς Μάρτυρος Ραφαήλ Μυτιλήνης, τα οποία προσκόμισε στον Βόλο την Παρασκευή 8/4 ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος.

Τα ιερά σεβάσματα επρόκειτο να φιλοξενηθούν στον Μητροπολιτικό Ναό του Βόλου έως την Πέμπτη 14/4, όμως, με την ευλογία του Σεβ. κ. Θεολόγου, θα παραμείνουν προς προσκύνηση έως την Μεγάλη Παρασκευή 22/4, δίδοντας την δυνατότητα σε περισσότερους πιστούς να τα προσεγγίσουν και να λάβουν την Χάρη του Τιμίου Σταυρού και των Αγίων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων