24/09/2020 24/09/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός μετέβη την Πέμπτη 24 του μηνός Σεπτεμβρίου, στο Δικαστικό Μέγαρο Ορεστιάδος όπου, τηρουμένων των μέτρων κατά της πανδημίας, προέστη της τελετής του αγιασμού επί τη ενάρξει του νέου δικαστικού έτους 2020 – 2021. Παρέστησαν ο Πρόεδρος Πρωτοδικών, τα μέλη του Δικαστικού Σώματος, η Πρόεδρος και τα...
24 Σεπτεμβρίου, 2020 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2020 - 18:21

“Μάxας νομικάς περιΐστασο”

Διαδώστε:
“Μάxας νομικάς περιΐστασο”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός μετέβη την Πέμπτη 24 του μηνός Σεπτεμβρίου, στο Δικαστικό Μέγαρο Ορεστιάδος όπου, τηρουμένων των μέτρων κατά της πανδημίας, προέστη της τελετής του αγιασμού επί τη ενάρξει του νέου δικαστικού έτους 2020 – 2021.

Παρέστησαν ο Πρόεδρος Πρωτοδικών, τα μέλη του Δικαστικού Σώματος, η Πρόεδρος και τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδος και το προσωπικό του Δικαστικού Μεγάρου.

Ο Σεβασμιώτατος επικαλέσθηκε την εξ ύψους δύναμη και φώτιση στο υπεύθυνο έργου τους και σημείωσε ότι η περιπέτεια του κορωνοϊού μπορεί να γίνει ευκαιρία σε όλους μας για να έχουμε αυξημένη υπευθυνότητα και τόνισε ότι η εντολή του Χριστού να αγαπούμε τον Θεό και τον συνάνθρωπο μας καθιστά περισσότερο υπεύθυνους έναντι του Θεού και των συνανθρώπων μας εξ αφορμής της επιδημίας την οποία διερχόμεθα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων