03/10/2019 03/10/2019 Το σκέλος «Αίσιος οιωνός» της εθνικής διακλαδικής στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 2019», που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, στις 3 Οκτωβρίου ε.ε. στο Πεδίο ασκήσεων-βολών  «Ψηλός Στάλος», πλησίον της κωμοπόλεως των Λαβάρων, παρηκολούθησαν  οι Σεβ. Μητροπολίτες Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός και Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Συνεχίζοντας την ιστορική του διαδρομή...
03 Οκτωβρίου, 2019 - 18:17
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2019 - 18:18

Με πάθος αυταπάρνηση και αυτοθυσία

Διαδώστε:
Με πάθος αυταπάρνηση και αυτοθυσία

Το σκέλος «Αίσιος οιωνός» της εθνικής διακλαδικής στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 2019», που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, στις 3 Οκτωβρίου ε.ε. στο Πεδίο ασκήσεων-βολών  «Ψηλός Στάλος», πλησίον της κωμοπόλεως των Λαβάρων, παρηκολούθησαν  οι Σεβ. Μητροπολίτες Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός και Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Συνεχίζοντας την ιστορική του διαδρομή ο Στρατός Ξηράς  με υψηλό ηθικό, ανθρωποκεντρική και αξιοκρατική διοίκηση, πίστη στη θεσμικότητα και τις παραδόσεις, με πάθος, αυταπάρνηση, αυτοθυσία και αξιοποίηση της ευφυΐας του προσωπικού του,  αποτελεί το ισχυρό και ποιοτικό επιχειρησιακό πλεονέκτημα της στρατιωτικής και πολιτικής Ηγεσίας της χώρας μας, εργαλείο στρατηγικής και τακτικής αποτροπή με σκοπό τη διατήρηση της εδαφικής ακεραιότητας και εθνικής ανεξαρτησίας της Πατρίδας μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων