09/04/2020 09/04/2020 “Το Άγιο Φως υπάρχει πάντα στην Εκκλησία και όποιος επιθυμεί, μπορεί να το πάρει όποτε θέλει” δήλωσε ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δημήτρη Κολιό. “Συμφωνώ με την Κυβέρνηση, να μη γίνει διανομή του Αγίου Φωτός” υπογράμμισε τονίζοντας ότι έπραξαν σωστά....
09 Απριλίου, 2020 - 11:48
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2020 - 11:34

Μητρ. Διδυμοτείχου: Το ‘Αγιο Φως υπάρχει πάντα στην Εκκλησία

Διαδώστε:
Μητρ. Διδυμοτείχου: Το ‘Αγιο Φως υπάρχει πάντα στην Εκκλησία

“Το Άγιο Φως υπάρχει πάντα στην Εκκλησία και όποιος επιθυμεί, μπορεί να το πάρει όποτε θέλει” δήλωσε ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δημήτρη Κολιό.

“Συμφωνώ με την Κυβέρνηση, να μη γίνει διανομή του Αγίου Φωτός” υπογράμμισε τονίζοντας ότι έπραξαν σωστά.

Αναφερόμενος στο θέμα της απαγόρευσης να τοποθετηθούν μεγάφωνα έξω από τις εκκλησίες, ώστε να μπορεί ο κόσμος να ακούει τις Ιερές Ακολουθίες ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τη διαφωνία του

“Δεν το καταλαβαίνω αυτό το μέτρο. Βεβαίως, αφού αυτή είναι η απόφαση πρέπει να συμμορφωθούμε” είπε, προσθέτοντας ότι “Δυστυχώς οι αποφάσεις λαμβάνονται  πάντοτε με τα δεδομένα των Αθηνών. Με τα μεγάφωνα δεν καλούμε τον κορωνοϊό”.

“Βεβαίως, εγώ φαντάζομαι ότι το πρόβλημα είναι να μην υπάρξει συνωστισμός” διευκρίνισε

Αναφερόμενος τέλος στη διάθεση του μισθού του στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου είπε: “Διέθεσα το μισθό μου , στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου – Ήταν το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω , για να βοηθήσω”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων