03/08/2020 03/08/2020 Στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου (Παναγία) Πετρούσας έψαλλε τον πρώτο Παρακλητικό Κανόνα της Παναγίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος, χθες Κυριακή 2 Αυγούστου. Προηγήθηκε ο Αγιασμός των θυρανοιξίων από τον Σεβασμιώτατο, επειδή όπως είναι γνωστό ο Ναός αυτός για αρκετά χρόνια δεν λειτουργούσε.     Ο Ναός της Παναγίας προοριζόταν από την...
03 Αυγούστου, 2020 - 15:12
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2020 - 14:32

Αγιασμός, θυρανοίξια και παράκληση στην Παναγία Πετρούσας

Διαδώστε:
Αγιασμός, θυρανοίξια και παράκληση στην Παναγία Πετρούσας

Στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου (Παναγία) Πετρούσας έψαλλε τον πρώτο Παρακλητικό Κανόνα της Παναγίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος, χθες Κυριακή 2 Αυγούστου.

Προηγήθηκε ο Αγιασμός των θυρανοιξίων από τον Σεβασμιώτατο, επειδή όπως είναι γνωστό ο Ναός αυτός για αρκετά χρόνια δεν λειτουργούσε.

 

 

Ο Ναός της Παναγίας προοριζόταν από την Τοπική Αυτοδιοίκηση να μετατραπεί σε Πολιτιστικό Κέντρο, με τις μακροχρόνιες, όμως, προσπάθειες και ενέργειες του Σεβασμιωτάτου κ. Παύλου περιήλθε στο φυσικό του κάτοχο, την ενορία του Αγίου Αθανασίου Πετρούσας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων