10/03/2020 10/03/2020 Εορτάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Δράμας η Κυριακή της Ορθοδοξίας, η νίκη της Ορθοδοξίας κατά των Εικονομάχων και κατά των αιρέσεων γενικότερα. Επίκεντρο του εορτασμού ήταν ο Μητροπολιτικός Ναός των Εισοδίων της Θεοτόκου, όπου λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος και μίλησε επίκαιρα. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε το μνημόσυνο των αοιδίμων Αρχιερέων της...
10 Μαρτίου, 2020 - 14:41

ΔΡΑΜΑ: Οι πιστοί προσκύνησαν την εικόνα του Αγ. Γεωργίου του Χαλιναρά

Διαδώστε:
ΔΡΑΜΑ: Οι πιστοί προσκύνησαν την εικόνα του Αγ. Γεωργίου του Χαλιναρά

Εορτάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Δράμας η Κυριακή της Ορθοδοξίας, η νίκη της Ορθοδοξίας κατά των Εικονομάχων και κατά των αιρέσεων γενικότερα.

Επίκεντρο του εορτασμού ήταν ο Μητροπολιτικός Ναός των Εισοδίων της Θεοτόκου, όπου λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος και μίλησε επίκαιρα.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε το μνημόσυνο των αοιδίμων Αρχιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας και στη συνέχεια έγινε, κατά τη τάξη, η λιτάνευση των ιερών εικόνων, με τη συμμετοχή των Στρατιωτικών Αρχών της πόλεως.

Κατά τη διάρκεια του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας ετέθη προς προσκύνηση η θαυματουργός εικόνα του Αγίου Γεωργίου του Χαλιναρά από την ομώνυμη Ιερά Μονή της Αργυρουπόλεως του Πόντου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων