21/06/2019 21/06/2019 Παρακολουθήστε την ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δράμας κ. Παύλου κατά τον Αρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Δράμας επί τη ελεύσει της Αγίας Ζώνης προς προσκύνηση και αγιασμό των Χριστιανών στην Ιερά Μητρόπολη Δράμας. Ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος αναφέρθηκε με σεβασμό στο ιερό θεομητορικό κειμήλιο και υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της παρουσίας του στην Ιερά...
21 Ιουνίου, 2019 - 19:34

Μητρ. Δράμας: “Η Αγία Ζώνη μας ενισχύσει μέσα στη δύσκολη εποχή που ζούμε”

Διαδώστε:
Μητρ. Δράμας: “Η Αγία Ζώνη μας ενισχύσει μέσα στη δύσκολη εποχή που ζούμε”

Παρακολουθήστε την ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δράμας κ. Παύλου κατά τον Αρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Δράμας επί τη ελεύσει της Αγίας Ζώνης προς προσκύνηση και αγιασμό των Χριστιανών στην Ιερά Μητρόπολη Δράμας.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος αναφέρθηκε με σεβασμό στο ιερό θεομητορικό κειμήλιο και υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της παρουσίας του στην Ιερά Μητρόπολη προς αγιασμό και ενίσχυση των πιστών Χριστιανών μέσα σε μία δύσκολη, πνευματικά, ηθικά και οικονομικά περίοδο για τους ανθρώπους. Τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης εξέφρασε λόγους ευγνωμοσύνης και ευχαριστίας προς τον Καθηγούμενο Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό και τη Συνοδεία του για την πολύτιμη προσφορά της Ι. Μ. Μ. Βατοπαιδίου μέσα στον χρόνο και την ιστορία από της ιδρύσεως της έως της μέρες μας, με το πολύπλευρο πνευματικό, ποιμαντικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων