13/03/2023 13/03/2023 Στην 6η Επιστημονική Ημερίδα του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών σπουδών που διοργάνωσε το τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού του Α.Π.Θ σε συνεργασία με το τμήμα Θεολογίας του Ε.Κ.Π.Α, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 στην πόλη της Δράμας, παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων Αθανάσιος Γ. Δημητρίου. Στην ημερίδα παρόντες, εκτός από τους καθηγητές...
13 Μαρτίου, 2023 - 13:58
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2023 - 12:47

Ο Μητροπολίτης Δωρόθεος σε Επιστημονική Ημερίδα στη Δράμα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Δωρόθεος σε Επιστημονική Ημερίδα στη Δράμα

Στην 6η Επιστημονική Ημερίδα του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών σπουδών που διοργάνωσε το τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού του Α.Π.Θ σε συνεργασία με το τμήμα Θεολογίας του Ε.Κ.Π.Α, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 στην πόλη της Δράμας, παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων Αθανάσιος Γ. Δημητρίου.

Στην ημερίδα παρόντες, εκτός από τους καθηγητές Χρήστου Κωνσταντίνος, Τσιτσίγκος Σπυρίδων, Λιάντας Γρηγόρης και Μπάκας Ιωάννης, ήταν και ο Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος και ο Αντιδήμαρχος Δράμας Ράδος Αλέξανδρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων