05/01/2022 05/01/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος, μετά από εξέταση ταχείας διαγνώσεως και στη συνέχεια μοριακού τεστ, διαγνώσθηκε θετικός στη νόσο covid-19, με ανεπαίσθητα συμπτώματα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ιερά Μητρόπολη. Αμέσως απομονώθηκε στον χώρο του και ενημέρωσε τους ανθρώπους με τους οποίους ήλθε σε επαφή το τελευταίο σαρανταοκτάωρο. Ο Σεβασμιώτατος προτρέπει όλους τους χριστιανούς σε...
05 Ιανουαρίου, 2022 - 16:24
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2022 - 16:45

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Δράμας

Διαδώστε:
Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Δράμας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος, μετά από εξέταση ταχείας διαγνώσεως και στη συνέχεια μοριακού τεστ, διαγνώσθηκε θετικός στη νόσο covid-19, με ανεπαίσθητα συμπτώματα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ιερά Μητρόπολη.

Αμέσως απομονώθηκε στον χώρο του και ενημέρωσε τους ανθρώπους με τους οποίους ήλθε σε επαφή το τελευταίο σαρανταοκτάωρο.

Ο Σεβασμιώτατος προτρέπει όλους τους χριστιανούς σε εμβολιασμό ως το μόνο όπλο αναχαίτισης της πανδημίας και εύχεται “ο επιφανείς εν τω Ιορδάνη ποταμώ Κύριός μας να φωτίσει άπαντας, ώστε να πράττομε το αγαθόν”.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης θα λειτουργήσουν από την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων