20/07/2020 20/07/2020 Σε διάκονο χειροτόνησε κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας της Κυριακής, 19 Ιουλίου 2020, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στην Αργυρούπολη Δράμας τον κ. Κωνσταντίνο Χλιάρα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος.  Ο νεοχειροτονηθείς κατάγεται από την Αργυρούπολη και είναι έγγαμος ενώ είναι πτυχιούχος του Ιστορικού – Αρχαιολογικού Τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής του...
20 Ιουλίου, 2020 - 16:40
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2020 - 16:09

Χειροτονία κληρικού στην Ιερά Μητρόπολη Δράμας

Διαδώστε:
Χειροτονία κληρικού στην Ιερά Μητρόπολη Δράμας

Σε διάκονο χειροτόνησε κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας της Κυριακής, 19 Ιουλίου 2020, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στην Αργυρούπολη Δράμας τον κ. Κωνσταντίνο Χλιάρα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος. 

Ο νεοχειροτονηθείς κατάγεται από την Αργυρούπολη και είναι έγγαμος ενώ είναι πτυχιούχος του Ιστορικού – Αρχαιολογικού Τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κάτομος μεταπτυχικού στην Λαογραφία στο ίδιο Τμήμα ενώ αναμένει να αναγορευτεί διδάκτορας Λαογραφίας στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Ταυτόχρονα σπουδάζει Θεολογία στην Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη χειροτονία του: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων