07/03/2022 08/03/2022 Ο Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγχωρήσεως τελέσθηκε την Κυριακή της Τυρινής, 6 Μαρτίου 2022 το απόγευμα, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ με την συμμετοχή κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως. Κατά την διάρκεια της ακολουθίας αναγνώσθηκε από του άμβωνος το μήνυμα της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου...
07 Μαρτίου, 2022 - 20:34
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2022 - 1:02

Αρχιερατικός Εσπερινός της Συγχωρήσεως στην Έδεσσα

Διαδώστε:
Αρχιερατικός Εσπερινός της Συγχωρήσεως στην Έδεσσα

Ο Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγχωρήσεως τελέσθηκε την Κυριακή της Τυρινής, 6 Μαρτίου 2022 το απόγευμα, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ με την συμμετοχή κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Κατά την διάρκεια της ακολουθίας αναγνώσθηκε από του άμβωνος το μήνυμα της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου για την έναρξη της Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Κατά το πέρας του Εσπερινού έγινε η καθιερωμένη συγχώρεση και ο Σεβασμιώτατος έδωσε πατρικές ευχές σε όλο το εκκλησίασμα.

Στην ιερά ακολουθία παρέστησαν ο Βουλευτής Πέλλας κ. Δ. Σταμενίτης, ο Δήμαρχος Εδέσσης κ. Δ. Γιάννου και άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

Φωτογραφίες: Χρήστος Βαταντζής

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων