10/02/2021 10/02/2021 Στα πλαίσια των Διαδικτυακών Συνάξεων της ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Μητροπόλεως) Γιαννιτσών την Τετάρτη 10.2.2021 ο υπεύθυνος των Συνάξεων Πρωτοπρ. Ελευθέριος Χαραλαμπίδης (Δρ.Θ. – Υπεύθυνος Τύπου της Ι. Μητροπόλεως Εδέσσης) συνέχισε την Ερμηνεία των Πράξεων των Αποστόλων από το 17ο κεφάλαιο (Ο απόστολος Παύλος στην Θεσσαλονίκη και την Βέροια). Θα ακολουθήσει συζήτηση. Η Σύναξη ήταν...
10 Φεβρουαρίου, 2021 - 22:30
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2021 - 23:01

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΞΗ: Πράξεις των Αποστόλων – Στην Θεσσαλονίκη και την Βέροια

Διαδώστε:
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΞΗ: Πράξεις των Αποστόλων – Στην Θεσσαλονίκη και την Βέροια

Στα πλαίσια των Διαδικτυακών Συνάξεων της ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Μητροπόλεως) Γιαννιτσών την Τετάρτη 10.2.2021 ο υπεύθυνος των Συνάξεων Πρωτοπρ. Ελευθέριος Χαραλαμπίδης (Δρ.Θ. – Υπεύθυνος Τύπου της Ι. Μητροπόλεως Εδέσσης) συνέχισε την Ερμηνεία των Πράξεων των Αποστόλων από το 17ο κεφάλαιο (Ο απόστολος Παύλος στην Θεσσαλονίκη και την Βέροια). Θα ακολουθήσει συζήτηση. Η Σύναξη ήταν ανοιχτή για όλους.

Η Σύναξη μεταδόθηκε ζωντανά και μέσω του καναλιού του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Μητροπόλεως) Γιαννιτσών στο YouTube.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων