15/06/2022 15/06/2022 Την 14η Ιουνίου 2022 η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου αποφάσισε την αγιοκατάταξη του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου, του Ελεήμονος και Πνευματικού. Με την ευκαιρία της χαρμόσυνης αυτής αναγγελίας η Ιερά Μητρόπολις Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας δημοσιεύει για πρώτη φορά και διαθέτει (ηλεκτρονικά) την πλήρη Ακολουθία του Οσίου Βησσαρίωνος, η οποία περιλαμβάνει Μικρό και Μεγάλο...
15 Ιουνίου, 2022 - 12:48
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2022 - 13:10

Η Ακολουθία του Οσίου Βησσαρίωνα του Αγαθωνίτου – Πρώτη δημοσίευση

Διαδώστε:
Η Ακολουθία του Οσίου Βησσαρίωνα του Αγαθωνίτου – Πρώτη δημοσίευση

Την 14η Ιουνίου 2022 η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου αποφάσισε την αγιοκατάταξη του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου, του Ελεήμονος και Πνευματικού.

Με την ευκαιρία της χαρμόσυνης αυτής αναγγελίας η Ιερά Μητρόπολις Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας δημοσιεύει για πρώτη φορά και διαθέτει (ηλεκτρονικά) την πλήρη Ακολουθία του Οσίου Βησσαρίωνος, η οποία περιλαμβάνει Μικρό και Μεγάλο Εσπερινό, Όρθρο, Παρακλητικό Κανόνα και Εγκώμια, ποίημα του Σεβ. Μητροπολίτου Εδέσσης κ. Ιωήλ.

Δείτε εδώ την ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΟΣΙΟΥ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΟΣ ΑΓΑΘΩΝΙΤΟΥ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων