27/06/2020 27/06/2020 Ιερά άμφια του νέου Αγίου της Εκκλησίας μας, του εν Αγίοις πατρός ημών Καλλινίκου Μητροπολίτου Εδέσσης, θα τεθούν σε προσκύνηση κατά τη διάρκεια των εορταστικών ιερών ακολουθιών που θα τελεσθούν στην πανήγυρη του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών. (Η ι. εικόνα του Αγίου, η οποία συνοδεύει την παρούσα ανάρτηση ανιστορήθηκε από τον αγιογράφο...
27 Ιουνίου, 2020 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2020 - 17:59

Ιερά άμφια του Αγίου Καλλινίκου Εδέσσης στα Γιαννιτσά

Διαδώστε:
Ιερά άμφια του Αγίου Καλλινίκου Εδέσσης στα Γιαννιτσά

Ιερά άμφια του νέου Αγίου της Εκκλησίας μας, του εν Αγίοις πατρός ημών Καλλινίκου Μητροπολίτου Εδέσσης, θα τεθούν σε προσκύνηση κατά τη διάρκεια των εορταστικών ιερών ακολουθιών που θα τελεσθούν στην πανήγυρη του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών.

(Η ι. εικόνα του Αγίου, η οποία συνοδεύει την παρούσα ανάρτηση ανιστορήθηκε από τον αγιογράφο Χρήστο Θωμά κατά παραγγελίαν του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων