30/03/2020 30/03/2020 Είναι μια δοκιμασία της θείας χάρης, πολύ πιο ήπια από άλλες δοκιμασίες που υπέστησαν χριστιανοί προγενέστερων ετών. Με πίστη και υπομονή θα την ξεπεράσουμε. Εν μέσω πανδημίας ο Σεβ. Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ μίλησε στο pellanews.gr και στέλνει μήνυμα πίστης και θάρρους στους πιστούς της Πέλλας αλλά και τους απανταχού Ορθοδόξους. Ο...
30 Μαρτίου, 2020 - 22:24

“Με πίστη και υπομονή θα ξεπεράσουμε την πανδημία”

Διαδώστε:
“Με πίστη και υπομονή θα ξεπεράσουμε την πανδημία”

Είναι μια δοκιμασία της θείας χάρης, πολύ πιο ήπια από άλλες δοκιμασίες που υπέστησαν χριστιανοί προγενέστερων ετών. Με πίστη και υπομονή θα την ξεπεράσουμε.

Εν μέσω πανδημίας ο Σεβ. Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ μίλησε στο pellanews.gr και στέλνει μήνυμα πίστης και θάρρους στους πιστούς της Πέλλας αλλά και τους απανταχού Ορθοδόξους.

Ο Σεβασμιότατος κάνει λόγο για τον κορωνοϊό αλλά και τις επιπτώσεις της πανδημίας στην τοπική Εκκλησία, τόσο σε επίπεδο κοινωνικών δράσεων και φιλανθρωπίας όσο και σε πνευματικό επίπεδο.

Ενδεικτικά η Ιερά Μητρόπολη δαπανά πάνω από 1 εκ ευρώ ετησίως για συσσίτια και για στήριξη των ευπαθών ομάδων της Πέλλας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων