05/06/2021 05/06/2021 ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΙΕΡΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΕΔΕΣΣΗΣ ΙΩΗΛ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ: Την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021, εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα, πανηγυρίζει ο ιερός ναός Αναστάσεως του Κυρίου Κοιμητηρίων Εδέσσης. Το απόγευμα της Τρίτης στις 6:30 θα γίνει Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και Λιτανεία εντός του Κοιμητηρίου, ενώ το πρωί της Τετάρτης θα τελεσθεί Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Από τις...
05 Ιουνίου, 2021 - 20:58
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2021 - 20:18

Ο Εδέσσης Ιωήλ στην Απόδοση του Πάσχα και την Ανάληψη

Διαδώστε:
Ο Εδέσσης Ιωήλ στην Απόδοση του Πάσχα και την Ανάληψη

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΙΕΡΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΕΔΕΣΣΗΣ ΙΩΗΛ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ:

Την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021, εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα, πανηγυρίζει ο ιερός ναός Αναστάσεως του Κυρίου Κοιμητηρίων Εδέσσης. Το απόγευμα της Τρίτης στις 6:30 θα γίνει Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και Λιτανεία εντός του Κοιμητηρίου, ενώ το πρωί της Τετάρτης θα τελεσθεί Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Από τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης θα γίνονται Τρισάγια.

Την Πέμπτη 10 Ιουνίου, πανηγυρίζει ο ιερό παρεκκλήσιο Αναλήψεως Καταρρακτών Εδέσσης. Το απόγευμα της Τετάρτης στις 6:30 θα γίνει Αρχιερατικός Εσπερινός, το πρωί της Πέμπτης Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και το απόγευμα της Πέμπτης στις 6:30 η Ιερά Παράκλησις.

Την Παρασκευή 11 Ιουνίου πανηγυρίζει το ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά του ιατρού στο Νοσοκομείο Εδέσσης. Το απόγευμα της Πέμπτης θα τελεσθεί Μέγας Εσπερινός στις 7:00 μ.μ., το πρωί της Παρασκευής στις 7:00 Όρθρος και Θεία Λειτουργία, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής στις 7:00 θα πραγματοποιηθεί ιερά Παράκληση προς τον Άγιο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων