18/06/2021 18/06/2021 Οι Ανατολικορωμυλιώτες τιμούν Την Αγία Τριάδα και σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στις θρησκευτικές εκδηλώσεις, που θα λάβουν χώρα από την Κυριακή, 20 Ιουνίου, στο Ιερό Ίδρυμα Ελλήνων Ανατολικής Ρωμυλίας «Η Αγία Τριάδα» στη Λειβαδίτσα Ραχώνας του Δήμου Πέλλας, κοντά στα Κουφάλια. Την Κυριακή θα ψαλλεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας, ενώ θα γίνει και λιτάνευση...
18 Ιουνίου, 2021 - 15:40
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2021 - 15:50

Οι Ανατολικορωμυλιώτες τιμούν την Αγία Τριάδα στην Πέλλα

Διαδώστε:
Οι Ανατολικορωμυλιώτες τιμούν την Αγία Τριάδα στην Πέλλα

Οι Ανατολικορωμυλιώτες τιμούν Την Αγία Τριάδα και σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στις θρησκευτικές εκδηλώσεις, που θα λάβουν χώρα από την Κυριακή, 20 Ιουνίου, στο Ιερό Ίδρυμα Ελλήνων Ανατολικής Ρωμυλίας «Η Αγία Τριάδα» στη Λειβαδίτσα Ραχώνας του Δήμου Πέλλας, κοντά στα Κουφάλια.

Την Κυριακή θα ψαλλεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας, ενώ θα γίνει και λιτάνευση της Αγίας Εικόνας. Τη Δευτέρα, κυριώνυμο ημέρα της εορτής, θα τελεστεί Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βρυούλων κ. Παντελεήμονος.  

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις θα συμμετάσχει η Βυζαντινή χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, με χοράρχη τον Αριστοτέλη Βογιατζόγλου. Μετά το πέρας, θα προσφερθεί το παραδοσιακό κουρμπάνι στους προσκυνητές.

Βίντεο από περσινή λιτάνευση της ιστορικής εικόνας:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων