28/12/2020 28/12/2020 Την Μνήμη του Αγίου Πρωτομάρτυρα Στεφάνου του Διακόνου 27 Δεκεμβρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ τέλεσε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου Σκύδρας με συλλειτουργούς τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη π. Εφραίμ Άνθιμο (Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως, τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη Αντωνίου Αρχιερατικός Επίτροπος Σκύδρας και Προϊστάμενος του Ιερού...
28 Δεκεμβρίου, 2020 - 17:58
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2020 - 17:31

Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός του Αγίου Στεφάνου Σκύδρας

Διαδώστε:
Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός του Αγίου Στεφάνου Σκύδρας

Την Μνήμη του Αγίου Πρωτομάρτυρα Στεφάνου του Διακόνου 27 Δεκεμβρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ τέλεσε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου Σκύδρας με συλλειτουργούς τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη π. Εφραίμ Άνθιμο (Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως, τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη Αντωνίου Αρχιερατικός Επίτροπος Σκύδρας και Προϊστάμενος του Ιερού Ναού και άλλοι κληρικοί της Μητροπόλεως.

Κατά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τα κόλλυβα του Αγίου και επιτέλεσε την ειδική δέηση για την απαλλαγή από την πανδημία, ενώ ευχήθηκε σε όλους και ιδιαίτερα στους εορτάζοντες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων