26/09/2020 26/09/2020 Με ανακοίνωσή του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων αναφέρει πως δεν θα εορτάσει τα Ονομαστήριά του την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, ημέρα που η Εκκλησία μας τιμάει τη μνήμη του Οσίου Χαρίτωνος.  Λόγω και της σοβούσης πανδημίας του κορωνοϊού (COVID 19), ο Σεβασμιώτατος δεν θα δεχθεί ευχές στο Επισκοπείο. Ενώ η ανακοίνωση καταλήγει “Εκφράζει δε...
26 Σεπτεμβρίου, 2020 - 15:43
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2020 - 15:11

Δεν θα εορτάσει λόγω κορωνοϊού τα Ονομαστήριά του ο Μητρ. Ελασσώνος

Διαδώστε:
Δεν θα εορτάσει λόγω κορωνοϊού τα Ονομαστήριά του ο Μητρ. Ελασσώνος

Με ανακοίνωσή του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων αναφέρει πως δεν θα εορτάσει τα Ονομαστήριά του την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, ημέρα που η Εκκλησία μας τιμάει τη μνήμη του Οσίου Χαρίτωνος. 

Λόγω και της σοβούσης πανδημίας του κορωνοϊού (COVID 19), ο Σεβασμιώτατος δεν θα δεχθεί ευχές στο Επισκοπείο. Ενώ η ανακοίνωση καταλήγει “Εκφράζει δε τις εγκάρδιες και ολόψυχες ευχαριστίες του προς το Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως, για τις ευχές και τις εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπό του”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων