28/06/2022 28/06/2022 Την αυλαία της έκθεσης «Πετώντας και Ζωγραφίζοντας …Ελεύθερα» ανοίγουν αυτή την Παρασκευή, 1η Ιουλίου, η Ιερά Μητρόπολη Ελασσώνος και η Λαογραφική Αρχαιολογική Εταιρεία της περιοχής (Ελασσόνας), που το προηγούμενο διάστημα συνεργάστηκαν αρμονικότατα, παροτρύνοντας τους μαθητές των εικαστικών τμημάτων τους να ζωγραφίσουν! Σε κοινή ανακοίνωσή τους για την έκθεση αναφέρονται τα εξής: «Μετά από 2 χρόνια απουσίας...
28 Ιουνίου, 2022 - 12:37
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2022 - 12:39

Έκθεση ζωγραφικής – καρπός συνεργασίας της Μητρόπολης Ελασσώνος και της Λαογραφικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Ελασσόνας

Διαδώστε:
Έκθεση ζωγραφικής – καρπός συνεργασίας της Μητρόπολης Ελασσώνος και της Λαογραφικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Ελασσόνας

Την αυλαία της έκθεσης «Πετώντας και Ζωγραφίζοντας …Ελεύθερα» ανοίγουν αυτή την Παρασκευή, 1η Ιουλίου, η Ιερά Μητρόπολη Ελασσώνος και η Λαογραφική Αρχαιολογική Εταιρεία της περιοχής (Ελασσόνας), που το προηγούμενο διάστημα συνεργάστηκαν αρμονικότατα, παροτρύνοντας τους μαθητές των εικαστικών τμημάτων τους να ζωγραφίσουν!

Σε κοινή ανακοίνωσή τους για την έκθεση αναφέρονται τα εξής:

«Μετά από 2 χρόνια απουσίας και αναμονής, βρεθήκαμε ξανά πίσω από τα καβαλέτα και ζωγραφίσαμε…

Η Λαογραφική Αρχαιολογική Εταιρεία Ελασσόνας και η Ιερά Μητρόπολη Ελασσόνας μετά από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ελασσώνος κ.κ. Χαρίτωνα, συνεργάστηκαν και υλοποίησαν την εκπαιδευτική χρονιά 2021-2022 εικαστικό τμήμα, που στεγάστηκε στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου της ιεράς Μητρόπολης Ελασσόνας.

Παρά τις όποιες δυσκολίες, πάνω από 30 μαθητές όλων των ηλικιών συμμετείχαν στα τμήματα που δημιουργήθηκαν.

Η εκπαιδευτική χρονιά κλείνει με μια έκθεση των μαθητών με θέμα που διάλεξαν οι ίδιοι, θέλοντας να δώσουν πολλαπλά μηνύματά , τόσο για την κάθε μορφής «Ελευθερία» που πρέπει να βιώνουμε όσο και για την προστασία της φύσης για την οποία όλοι πρέπει να προσπαθούμε ώστε να μην εκλείψουν από το περιβάλλον σπάνια και όμορφα πουλιά σαν αυτά που ζωγράφισαν.

Σας προσκαλούμε λοιπόν, να τιμήσετε με την παρουσία σας, τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής των μαθητών του εικαστικού τμήματος της Λαογραφικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Ελασσόνας και της Ιεράς Μητρόπολης Ελασσόνας με τίτλο: «Πετώντας και Ζωγραφίζοντας …Ελεύθερα»

Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 19.30, στην νέα αίθουσα της Λαογραφικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Ελασσόνας, στην οδό Κ. Οικονόμου 71-73 (δίπλα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας) .

Η έκθεση είναι ενταγμένη στις εκδηλώσεις του Δήμου Ελασσόνας «Ημέρες Περιβάλλοντος».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων