21/09/2021 21/09/2021 Μετά από παράκληση του Αρχιφύλακα των Φυλακών Φελλίου Γρεβενών, τις οποίες είχε επισκεφθεί αποστολή από την Ιερά Μητρόπολη Ελασσώνος, o Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Δημητρίου Ελασσώνας ξεκίνησε μια προσπάθεια συγκέντρωσης ανδρικών υποδημάτων σε καλή κατάσταση, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των φυλακισμένων αδελφών. Υπακούοντας στην εντολή του Χριστού να μεριμνούμε για τους φυλακισμένους, η Ιερά Μητρόπολη...
21 Σεπτεμβρίου, 2021 - 18:02
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2021 - 17:38

Παπούτσια για τους φυλακισμένους από τη Μητρόπολη Ελασσώνος

Διαδώστε:
Παπούτσια για τους φυλακισμένους από τη Μητρόπολη Ελασσώνος

Μετά από παράκληση του Αρχιφύλακα των Φυλακών Φελλίου Γρεβενών, τις οποίες είχε επισκεφθεί αποστολή από την Ιερά Μητρόπολη Ελασσώνος, o Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Δημητρίου Ελασσώνας ξεκίνησε μια προσπάθεια συγκέντρωσης ανδρικών υποδημάτων σε καλή κατάσταση, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των φυλακισμένων αδελφών.

Υπακούοντας στην εντολή του Χριστού να μεριμνούμε για τους φυλακισμένους, η Ιερά Μητρόπολη Ελασσώνος θα συγκεντρώνει στο Γραφείο του Ιερού Ναού ανδρικά υποδήματα κάθε είδους (αθλητικά, κ.α) έως την Κυριακή 10 Οκτωβρίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων