27/01/2021 27/01/2021 Με αισθήματα ψυχικής οδύνης αγγέλλεται από την Ιερά Μητρόπολη Ελασσώνος η εκδημία του πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτου π. Χριστόφορου Παπανικολάου, Ιεροκήρυκος της Μητροπόλεως, και αδελφού της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Σπαρμού Ολύμπου. Η εξόδιος ακολουθία του εκλιπόντος ιερομονάχου θα τελεστεί σήμερα στις 11 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Ελασσώνος. Εν συνεχεία, το σκήνωμα θα μεταφερθεί...
27 Ιανουαρίου, 2021 - 10:41
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2021 - 10:42

Σήμερα η εξόδιος του π. Χριστοφόρου Παπανικολάου

Διαδώστε:
Σήμερα η εξόδιος του π. Χριστοφόρου Παπανικολάου

Με αισθήματα ψυχικής οδύνης αγγέλλεται από την Ιερά Μητρόπολη Ελασσώνος η εκδημία του πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτου π. Χριστόφορου Παπανικολάου, Ιεροκήρυκος της Μητροπόλεως, και αδελφού της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Σπαρμού Ολύμπου.

Η εξόδιος ακολουθία του εκλιπόντος ιερομονάχου θα τελεστεί σήμερα στις 11 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Ελασσώνος. Εν συνεχεία, το σκήνωμα θα μεταφερθεί στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος, όπου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία εις κληρικούς και θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός στο κοιμητήριο της Μονής.

Η αγγελία της είδησης ήρθε τα ξημερώματα από τον Αρχιμανδρίτη Πορφύριο Μπατσαρά στο facebook: “Eκοίμηθη ο αγαπητός αδελφός μας π. Xριστοφόρος. εύχεσθε για την ανάπαυση της ψυχής του. Μόλις μάς ήρθε. Έφυγε ο αθώος αυτός άνθρωπος. Η ασθένεια να του λογισθεί ως μαρτύριο. Καλόν Παράδεισο να βρει. Κουράγιο και δύναμη και ελπίδα στην Αδελφότητα του Σπαρμού”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων