07/12/2019 07/12/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως έχει την χαρά να μάς προσκαλεί στην ενδιαφέρουσα διάλεξη που διοργανώνει εν όψει των ημερών των Χριστουγέννων, με ομιλητήν τον κ. Δημήτριον Καϊμάκην, Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με θέμα: «Η Παλαιά Διαθήκη ως πρώτο μέρος της Αγίας Γραφής». Την εκδήλωση θα πλαισιώσει με Χριστουγεννιάτικους Βυζαντινούς Ύμνους η...
07 Δεκεμβρίου, 2019 - 20:35
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2019 - 20:10

Διάλεξη: «Η Παλαιά Διαθήκη ως πρώτο μέρος της Αγίας Γραφής»

Διαδώστε:
Διάλεξη: «Η Παλαιά Διαθήκη ως πρώτο μέρος της Αγίας Γραφής»

Η Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως έχει την χαρά να μάς προσκαλεί στην ενδιαφέρουσα διάλεξη που διοργανώνει εν όψει των ημερών των Χριστουγέννων, με ομιλητήν τον κ. Δημήτριον Καϊμάκην, Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με θέμα: «Η Παλαιά Διαθήκη ως πρώτο μέρος της Αγίας Γραφής».

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει με Χριστουγεννιάτικους Βυζαντινούς Ύμνους η χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως «Πέτρος ο Λαμπαδάριος», υπό τη διεύθυνση του κ. Χρυσοβαλάντη Ιωαννίδη, Πρωτοψάλτου της Μητροπόλεως μας.

Η εκδήλωση θα δοθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητροπόλεώς Ελευθερουπόλεως «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος», την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:00.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων