14/07/2020 14/07/2020 Επίσκεψη στο Δήμαρχο Παγγαίου, κ. Φίλιππο Αναστασιάδη, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί (Τρίτη 14 Ιουλίου 2020) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεως π. Χρυσόστομο. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος για δράσεις που μπορεί να υλοποιηθούν σε συνεργασία Δήμου και τοπικής Εκκλησίας προς όφελος του λαού της τοπικής κοινωνίας....
14 Ιουλίου, 2020 - 16:31
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2020 - 16:15

Επίσκεψη Μητροπολίτου Ελευθερουπόλεως στον Δήμαρχο Παγγαίου

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητροπολίτου Ελευθερουπόλεως στον Δήμαρχο Παγγαίου

Επίσκεψη στο Δήμαρχο Παγγαίου, κ. Φίλιππο Αναστασιάδη, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί (Τρίτη 14 Ιουλίου 2020) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεως π. Χρυσόστομο.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος για δράσεις που μπορεί να υλοποιηθούν σε συνεργασία Δήμου και τοπικής Εκκλησίας προς όφελος του λαού της τοπικής κοινωνίας.

Ο Σεβασμιώτατος μετά το πέρας της επίσκεψης εξέφρασε για ακόμη μια φορά τις ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο για την αγάπη και το πνεύμα συνεργασίας, που περιβάλλει τόσο τον ίδιο όσο και την Ιερά Μητρόπολη.

Ο Δήμαρχος με τη σειρά του ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για την τιμητική επίσκεψη και εξέφρασε τον απεριόριστο σεβασμό του προς το πρόσωπό του, κάνοντας λόγο για τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία που έχουν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων