19/01/2020 19/01/2020 Το πρωί της Κυριακής 19 Ιανουαρίου 2020, Κυριακή ΙΒ΄ Λουκά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως, κ. Χρυσόστομος, ετέλεσε τη Θεία Λειτουργία, στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ελαιοχωρίου, πλαισιωμένος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο και εφημέριο της ενορίας π. Αθανάσιο Παπαδάκη, τον π. Ιάκωβο και τον Διάκονο της Μητροπόλεως. Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου ο...
19 Ιανουαρίου, 2020 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2020 - 20:08

Ευλογημένη Κυριακή στο Ελαιοχώρι Παγγαίου (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ευλογημένη Κυριακή στο Ελαιοχώρι Παγγαίου (ΦΩΤΟ)

Το πρωί της Κυριακής 19 Ιανουαρίου 2020, Κυριακή ΙΒ΄ Λουκά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως, κ. Χρυσόστομος, ετέλεσε τη Θεία Λειτουργία, στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ελαιοχωρίου, πλαισιωμένος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο και εφημέριο της ενορίας π. Αθανάσιο Παπαδάκη, τον π. Ιάκωβο και τον Διάκονο της Μητροπόλεως.

Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης εκήρυξε το Θείο Λόγο προς το πολυπληθές εκκλησίασμα, αναφερόμενος στην Ευαγγελική περικοπή της ημέρας της θεραπείας των Δέκα Λεπρών.

Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας, ετέλεσε τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού Ιερέως π. Σταύρου Τσίκιλη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων