07/07/2021 07/07/2021 Με τη δέουσα Εκκλησιαστική τάξη εορτάσθηκε και φέτος 7 Ιουλίου 2021 στην Μεσορόπη Παγγαίου, η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής στον πανηγυρίζοντα ιστορικό Ιερό Ναό επ’ ονόματι της Αγίας Κυριακής στην Μεσορόπη. Την κυριώνυμο ημέρα τελέσθηκε Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου, πλαισιωμένου υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου π....
07 Ιουλίου, 2021 - 14:30
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2021 - 14:32

Η εορτή της Αγίας Κυριακής στην Μεσορόπη Παγγαίου

Διαδώστε:
Η εορτή της Αγίας Κυριακής στην Μεσορόπη Παγγαίου

Με τη δέουσα Εκκλησιαστική τάξη εορτάσθηκε και φέτος 7 Ιουλίου 2021 στην Μεσορόπη Παγγαίου, η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής στον πανηγυρίζοντα ιστορικό Ιερό Ναό επ’ ονόματι της Αγίας Κυριακής στην Μεσορόπη.

Την κυριώνυμο ημέρα τελέσθηκε Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου, πλαισιωμένου υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου π. Χρυσοστόμου Μπένου, του Εφημερίου της ενορίας π. Χαράλαμπους Ζαπουνίδη και του Διακόνου της Μητροπόλεως π. Αθανασίου Γουσίδη.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος αναφερόμενος στην τιμώμενη από την Εκκλησία Αγία Κυριακή.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων