26/07/2021 26/07/2021 Την Δευτέρα 26 Ιουλίου, εορτάσθηκε η μνήμη της Αγίας Παρασκευής στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας στην Εξοχή, παρουσία των κατοίκων του χωριού. Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία πλαισιωμένος υπό του Αρχιμανδρίτη Χρυσοστόμου Μπένου, του π. Δημητρίου Τζίτζιου και του Διακόνου της Μητροπόλεως π. Αθανασίου. Τον...
26 Ιουλίου, 2021 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2021 - 18:04

Εόρτασαν την Οσιοπαρθενομάρτυρα στην Εξοχή Παγγαίου

Διαδώστε:
Εόρτασαν την Οσιοπαρθενομάρτυρα στην Εξοχή Παγγαίου

Την Δευτέρα 26 Ιουλίου, εορτάσθηκε η μνήμη της Αγίας Παρασκευής στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας στην Εξοχή, παρουσία των κατοίκων του χωριού. Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία πλαισιωμένος υπό του Αρχιμανδρίτη Χρυσοστόμου Μπένου, του π. Δημητρίου Τζίτζιου και του Διακόνου της Μητροπόλεως π. Αθανασίου.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος, αναφερόμενος στην Αγία Παρασκευή.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας το εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ναού δεξιώθηκε όλους τους ενορίτες στο παλαιό Δημοτικό Σχολείο του χωριού.

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων