08/05/2021 08/05/2021 Την Παρασκευή της Διακαινησίμου, 7 Μαΐου 2021, εορτάστηκε στη Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως η πρώτη μεγάλη Θεομητορική Εορτή μετά την Ανάσταση του Κυρίου, η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής. Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην Θεία Λειτουργία στον προσκηνυματικό Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ελευθερούπολης λειτουργούντος του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου π. Χρυσοστόμου Μπένου μετά του Εφημερίου και...
08 Μαΐου, 2021 - 21:11
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2021 - 20:23

Η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στην Ελευθερούπολη

Διαδώστε:
Η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στην Ελευθερούπολη

Την Παρασκευή της Διακαινησίμου, 7 Μαΐου 2021, εορτάστηκε στη Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως η πρώτη μεγάλη Θεομητορική Εορτή μετά την Ανάσταση του Κυρίου, η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην Θεία Λειτουργία στον προσκηνυματικό Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ελευθερούπολης λειτουργούντος του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου π. Χρυσοστόμου Μπένου μετά του Εφημερίου και του Διακόνου της ενορίας.

Το Θείο Λόγο κήρυξε πριν από το τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ιστορικό της εορτής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων