09/09/2021 09/09/2021 Στη Νικήσιανη Παγγαίου εορτάσθηκε η μνήμη των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης στον παλαιό και Ιστορικό Ιερό Ναό επ’ ονόματι των Αγίων Θεοπατόρων, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου. Την κυριώνυμο ημέρα, τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου πλαισιωμένου από Ιερείς και Διακόνους της Μητρόπολης με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο της Μητρόπολης, Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Μπένο....
09 Σεπτεμβρίου, 2021 - 18:05
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2021 - 17:57

Η Εορτή των Αγίων Θεοπατόρων στη Νικήσιανη Παγγαίου

Διαδώστε:
Η Εορτή των Αγίων Θεοπατόρων στη Νικήσιανη Παγγαίου

Στη Νικήσιανη Παγγαίου εορτάσθηκε η μνήμη των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης στον παλαιό και Ιστορικό Ιερό Ναό επ’ ονόματι των Αγίων Θεοπατόρων, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου.

Την κυριώνυμο ημέρα, τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου πλαισιωμένου από Ιερείς και Διακόνους της Μητρόπολης με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο της Μητρόπολης, Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Μπένο.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε προς το πολυπληθές εκκλησίασμα ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος αναφέρθηκε στους τιμώμενους Αγίους της Εκκλησίας μας.

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων