02/02/2023 02/02/2023 Τιμήθηκε η ιερά μνήμη του Αγίου Τρύφωνος σε αρκετές ενορίες της Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως, των οποίων οι κάτοικοι κατά πλειοψηφία είναι αμπελουργοί. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, το πρωί της εορτής, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ελευθερών, πλαισιωμένος από Ιερείς της Μητρόπολης. Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος αναφερόμενος...
02 Φεβρουαρίου, 2023 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2023 - 13:01

Η εορτή του Αγίου Τρύφωνος στο Ελευθεραί Παγγαίου

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Τρύφωνος στο Ελευθεραί Παγγαίου

Τιμήθηκε η ιερά μνήμη του Αγίου Τρύφωνος σε αρκετές ενορίες της Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως, των οποίων οι κάτοικοι κατά πλειοψηφία είναι αμπελουργοί.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, το πρωί της εορτής, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ελευθερών, πλαισιωμένος από Ιερείς της Μητρόπολης.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος αναφερόμενος στον εορτάζοντα Άγιο.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε υπό του Σεβασμιωτάτου η ακολουθία του Αγιασμού όπου και ανεγνώσθησαν οι ευχές του Αγίου Τρύφωνος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων