25/01/2020 25/01/2020 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητροπόλεως μας «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος» η πρώτη μηνιαία Ιερατική Σύναξη του Νέου Έτους, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελευθερουπόλως κ. Χρυσοστόμου και σύσσωμου του ιερού Κλήρου της εν λόγω Μητροπόλεως. Πριν την έναρξη της συνάξεως ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την Βασιλόπιτα εν όψει της νέας χρονιάς και ευχήθηκε στους...
25 Ιανουαρίου, 2020 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2020 - 15:09

Ιερατική Σύναξη της ΙΜ Ελευθερουπόλεως

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη της ΙΜ Ελευθερουπόλεως

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητροπόλεως μας «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος» η πρώτη μηνιαία Ιερατική Σύναξη του Νέου Έτους, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελευθερουπόλως κ. Χρυσοστόμου και σύσσωμου του ιερού Κλήρου της εν λόγω Μητροπόλεως.

Πριν την έναρξη της συνάξεως ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την Βασιλόπιτα εν όψει της νέας χρονιάς και ευχήθηκε στους κληρικούς της Μητροπόλεως για μια ευλογημένη, δημιουργική, και καρποφόρο χρονιά προς δόξαν της Εκκλησίας του Χριστού.

Αμέσως μετά το λόγο έλαβε ο εισηγητής της συνάξεως Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος Αναγνωστόπουλος, εφημέριος του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Νέας Ηρακλείτσης, με θέμα: «Το Μυστήριο του Χρίσματος».

Μετά το πέρας της εισηγήσεως το λόγο έλαβε πάλι ο Σεβασμιώτατος επί της εισηγήσεως ο οποίος ανέπτυξε το θέμα σχολιάζοντας σημεία της εισηγήσεως. Εν συνεχεία ακούστηκαν παρεμβάσεις και τοποθετήσεις κληρικών επί του θέματος.

Δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων